Nie POLECAM dla użytkowników wszystkich marek aut warsztatu AUTO ZYK na ul. Jugosłowiańskiej w Poznaniu !!! Nie wiedza co mówią, nie kompetentni, brak podstawowych narzędzi... i tak mógłbym jeszcze i jeszcze i do tego się jąkają. Chwalili się, że są najlepszym warsztatem w Poznaniu, a na pytanie "dlaczego mi auta nie naprawili" rozłożyli ręce. Przepraszam, ale mnie zirytowali dziś. pozdrawiam
JAKI ROZRZĄD DO OKTAWKI 1,6
Zwiń
X
-
w styczniu wymieniałem rozrząd, musiałem na szybko go zrobić więc częsci kupiłem w inter carsie:
- pompa wodna 177zł
- rolka 137zł
- pasek rozrządu 77
Suma:391zł (częsci) + 200zł robocizna w warsztacie ( trochę drogo ale to jest Warszawa)ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
na Ursynowie, częsci kupiłem w Inter Cars ul.Surowieckiego 12 i obok przez ścianę mają warsztatASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
Komentarz